Elkarij bv neemt per 1 januari 2018 Van Ooijen Gouda over

Gouda - De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij bv uit Wouw. Het bedrijf Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur met een omzet van circa € 25 miljoen en 50 medewerkers.

Groot aandeelhouder familie Van Ooijen heeft geen opvolging en zocht aansluiting bij een grotere partij om de activiteiten verder te laten groeien. De familie heeft deze partij gevonden in Elkarij, één van de grotere Nederlandse aannemers actief in de openbare ruimte. Tot de groep behoren o.a. Krinkels, Flora Nova Hoveniers- en Groenvoorzieningen, Mostert De Winter, SIGHT Landscaping en Quercus Boomexperts. Van Ooijen Gouda vormt een goede aanvulling op de activiteiten van de Elkarij groep.
Na de overname zal de vennootschap als zelfstandig bedrijf haar activiteiten voortzetten onder leiding van huidig directeur Harmen Eijkelenboom.

Elkarij is actief in het aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen en infrastructurele werken in Nederland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. De onderneming heeft een omzet van circa € 250 miljoen met meer dan 2.000 medewerkers.

Nadere informatie
Van Ooijen
Harmen Eijkelenboom
Goejanverwelledijk 60
2708 CC GOUDA
0182-514600
www.van-ooijen.nl