Start renovatie Showroompark Quatrebras Badhoevedorp

In week 7 van 2018 is Krinkels gestart met de renovatie werkzaamheden in het showroompark Quatrebras te Badhoevedorp.

Wandelpark Quatrebras was vroeger op en zich zelf liggend groot (groen) park welk maar voor een klein deel van de inwoners bereikbaar was. Door de omlegging van de A9 en de daarbij behorende nieuwbouw projecten gaat het park in de toekomst een verbindend rol spelen tussen diverse woonwijken in het dorp. Afgelopen zomer/najaar is een aannemer bezig geweest met het verwijderen van het groen en het verzetten van grondwerk. Nu dat dit is uitgevoerd mag Krinkels het park naar de voltooiingfase brengen.

Het park zal gaan bestaan uit kronkelige paden van, tijdelijke half-verharding, weelderige bloemen velden van gras/kruiden mengsels met een grote diversiteit aan sierheester, meer-stammige bomen, bomen, bollen en oeverplanten. Door het hele park komen diverse banken om te relaxen en op te genieten van het mooie uitzicht. In het laatste deel van het park komt er ook een speelveld met kleine doeltjes.

Aansluitend op het park en het bestaande zwembad word en een recreatieve buiten ruimte gemaakt voor het zwembad. Deze zal worden voorzien van een kunstgras speelplaats met speeltoestel, een terras en een aangeklede tuin. Werkzaamheden zullen rond mei van 2018 worden afgerond.