Renovatie Showroompark Quatrebras Badhoevedorp

In het voorjaar heeft Krinkels renovatiewerkzaamheden uitgevoerd in het showroompark Quatrebras te Badhoevedorp. Showroompark Quatrebras was vroeger een op zichzelf liggend groot (groen) park dat maar voor een klein deel van de inwoners bereikbaar was. Door de omlegging van de A9 en de daarbij behorende nieuwbouwprojecten gaat het park in de toekomst een verbindende rol spelen tussen diverse woonwijken in het dorp. Eerder al is een aannemer bezig geweest met het verwijderen van het groen en het verzetten van grondwerk. Nu dit was uitgevoerd kon Krinkels het park naar de voltooiingsfase brengen.

Inrichting park
Het park bestaat nu uit kronkelige paden van tijdelijke half verharding, weelderige bloemenvelden van gras- en kruidenmengsels met een grote diversiteit aan sierheesters, (meerstammige) bomen, bollen en oeverplanten. Door het hele park zijn diverse banken geplaatst om op te relaxen en genieten van het mooie uitzicht. In het laatste deel van het park heeft Krinkels een speelveld met kleine doeltjes gecreƫerd.

Zwembad
Aansluitend op het park en het bestaande zwembad is er een recreatieve buitenruimte gemaakt voor het zwembad. Deze is voorzien van een kunstgrasspeelplaats met speeltoestel, een terras en een aangeklede tuin.