Duurzaam onderhoud en beheer van bermen

Grassbloxxx, Bokashi en Sinusbermbeheer: het zijn de klinkende namen van enkele innovaties waarmee Krinkels flink aan de weg timmert. Letterlijk. Zij hebben duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel staan en zijn een toonaangevende aannemer op het gebied van groen, infra, water en sport. Het beheer en onderhoud van bermen is een van de specialiteiten.

Krinkels is onder andere verantwoordelijk voor twee grote provinciale contracten in Noord-Holland. Het gaat hierbij om tien­jarige contracten voor het groenbeheer en -onderhoud van Zuid-Kennemerland IJmond en Midden-Noord. “Wij doen alles op het gebied van beheer en onderhoud van de provinciale bermen. Van het maaien van de bermen en het bestrijden van ziekten en plagen van de aanwezige beplanting tot het knippen van heggen. Daarnaast worden wij ingezet bij calamiteiten-management en gladheidsbestrijding”, zegt vestigingsleider Jeron Boellaard van Krinkels in Alkmaar.

Provinciale contracten
De Provincie Noord-Holland heeft met deze gebiedscontracten hoog ingezet op innovatief en duurzaam onderhoud van de weginfrastructuur, civieltechnische kunstwerken, groenzones, technische installaties en gebouwen en terreinen. Met deze wens is de provincie Noord-Holland bij Krinkels aan het goede adres, aldus Boellaard.

Lees verder op de website van cobouw ->