Krinkels ondersteunt Volkstuinders Vereniging Huizen (VTV)

Sinds het begin van 2017 voert Krinkels het groenonderhoud in een aantal wijken van de gemeente Huizen uit. Vanuit deze werkzaamheden is een constructieve en plezierige samenwerking ontstaan met de Volkstuinders Vereniging Huizen. Deze vereniging houdt zich bezig met een gezonde manier van het kweken van groente, fruit en eventueel bloemen. Een betrokken vereniging die midden in de samenleving staat en door het jaar heen activiteiten organiseert.

In augustus 2017 werd de Volkstuinders Verenging Huizen getroffen door een brand. De schrik en verslagenheid was groot toen het hoofdgebouw volledig uitbrandde. Veel materialen en machines gingen verloren (zie ook: https://www.gooieneemlander.nl/gooi-vechtstreek/verslagenheid-na-brand-volkstuinen). Toch is de vereniging niet bij de pakken gaan neerzitten en hebben zij de schouders eronder gezet. Met elkaar wordt hard gewerkt aan het herstel het hoofdgebouw.

In de gesprekken met de voorzitter van de vereniging dhr. Hans van der Veen kwam naar voren dat er dringend behoefte was aan een gazonmaaier voor de trekker van de vereniging. Om de vereniging te danken voor de plezierige samenwerking en hun maatschappelijke betrokkenheid heeft Krinkels besloten een nieuwe 3-punts gazonmaaier aan te schaffen en deze te schenken aan de vereniging.

De Volkstuinders Verenging Huizen is hier erg blij mee en ook Krinkels is blij op deze manier iets terug te kunnen doen voor deze enthousiaste groep mensen. Samenwerking in optima forma!