linkedin facebook twitter
 
Krinkels e-nieuws 5
 
 
In deze uitgave:
 
 
 
MVO jaarverslag 2015
 
 
Certificaat ISO 55001
 
 
Ontmoet Krinkels
 
 
Herinrichting Koningin Julianaplein Vaals
 
MVO jaarverslag 2015 in woord en beeld
 
Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is geen doel op zich. Het is het logisch gevolg van een gezonde bedrijfsvoering waar aandacht is voor mens, milieu en maatschappij. Dit dragen wij als Krinkels uit en kunt u ook teruglezen in ons MVO jaarverslag 2015.
 
 
Certificaat ISO 55001
Trots zijn we op het behalen van het certificaat Asset Management ISO 55001. Asset Management is gericht op het structureel managen van alle bedrijfsmiddelen en de daaruit voortvloeiende bedrijfsprestaties, kosten, kansen en risico’s.

Het Asset Management systeem is van toepassing op twee UAV-GC contracten, namelijk het project A2 Den Bosch en het project A6 (samen met Van Gelder).
Ontmoet Krinkels
Op 16 februari was Krinkels aanwezig op de ‘Civiele Bedrijvendag’ georganiseerd door Avans Hogeschool in Den Bosch. Onze aanwezigheid op deze dag was een ideale kans om in contact te komen met de civiele technici van de toekomst. Voor de studenten was deze dag een mooie gelegenheid om kennis op te doen over de ondernemingen die actief zijn binnen het civiele werkveld.

Op 10 maart vindt de Dag van de Sportaccommodaties plaats (Expo Houten). Wij heten u graag welkom in onze stand (nr. 2.114). De dag staat in het teken van ontwerp, bouw, aanleg, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties. Wilt u een toegangsbewijs ontvangen? Stuur ons dan een email: info@krinkels.nl en wij zien u graag op 10 maart.
Mooi project: Herinrichting Koningin Julianaplein Vaals
Krinkels is bezig om het Koningin Julianaplein in Vaals te renoveren. Hiervoor heeft Krinkels deelgenomen aan een selectieprocedure van de gemeente Vaals. Een prima plan van aanpak (inzoomend op beperking hinder, borgen kwaliteit en afstemming van werkzaamheden met derden) in combinatie met een goede prijs leverde Krinkels uiteindelijk de opdracht op. Burgemeester Reg van Loo: “Het Julianaplein is een totaalplan waar alles op elkaar is afgestemd. De materialen en de kleur maken het een uniek plein dat alleen in Vaals gerealiseerd kan worden." Krinkels is verantwoordelijk voor de aanleg van nieuwe riolering, bestrating en groen en is inmiddels gestart met de werkzaamheden.