Werken bij Krinkels

Krinkels heeft regelmatig vacatures voor werken in groen, infra, water en sport. Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen die van aanpakken weten en willen werken in een informele sfeer en een collegiaal team. Wij hebben uitdagende projecten en je hebt volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen.


Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw motivatiebrief met hierin: gewenste functie, plaatsnaam van de Krinkels vestiging en je CV naar het volgende emailadres: hr@krinkels.nl. Of solliciteer via onderstaande ”solliciteer direct” knop. Vragen? Neem gerust contact met ons op via +31(0)165-201031 en vraag naar Peggy Broeren (HR-adviseur). Kijk ook eens op onze Facebook, Instagram of Twitter pagina om een beeld te krijgen van de verschillende projecten die wij uitvoeren.

Over Krinkels
Krinkels is een totaal aannemer op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport. Duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundige inrichting van de openbare ruimte in Nederland is onze kracht en specialiteit. Vanuit ons hoofdkantoor in Breda realiseren we met ruim 250 medewerkers een jaaromzet van ca. 69 miljoen euro. Wij bestaan al meer dan 60 jaar, maar we zien onszelf nog steeds als een jong, dynamisch en resultaatgericht bedrijf.

Wij werken door heel Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda en wij hebben vestigingen in Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Heerlen, Hengelo, Nagele, Venlo, Wateringen, Wouw en Zuidwolde.

Door de landelijke spreiding staat Krinkels altijd dicht bij haar klanten, wat het mogelijk maakt zowel regionale als landelijke klanten te bedienen. Onze opdrachtgevers zijn o.a. Rijkswaterstaat, NS, Ministerie van Defensie, diverse waterschappen, gemeenten, Provincies, bedrijven en instellingen.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.